Пловдив

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 112
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 127999€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 194
Етажност: 2
Цена: 129000€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 140
Цена: 130000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 150
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 130000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 1
Квадратура: 160
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 131200€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивЦентърЧетвъртък пазар
Квадратура: 101
Етаж: 1
Етажност: 2
Цена: 135000€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 219
Етаж: 2
Цена: 145684€
Продава
Вид на имота: Заведение
Местоположение ПловдивШирок център
Квадратура: 131
Цена: 176850€
Продава
Вид на имота: Търговски обект
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 243
Етаж: 0
Цена: 239100€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивЦентърТримонциум
Квадратура: 244
Цена: 249000€