2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 72
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 109000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 76
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 119000€