2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 60192€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 60587€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 64
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 60741€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 60750€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 72
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 60954€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 61310€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 73
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 61557€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 72
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 61929€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 68
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 62680€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 74
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 63390€