2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 57125€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 58302€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 75
Етаж: 8
Етажност: 18
Цена: 58578€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 86
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 59022€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 72
Етаж: 12
Етажност: 13
Цена: 59917€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 77
Етаж: 10
Етажност: 18
Цена: 61004€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 74
Етаж: 6
Етажност: 11
Цена: 61005€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 74
Етаж: 12
Етажност: 15
Цена: 61113€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 62
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 62140€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 79
Етаж: 8
Етажност: 18
Цена: 62339€