3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 109
Етаж: 2
Етажност: 3
Цена: 114177€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 126
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 116537€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 179
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 117386€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 131
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 117432€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук Парижбул.Южен
Квадратура: 92
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 120000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивСъдийски
Квадратура: 94
Етаж: 8
Етажност: 10
Цена: 124000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 108
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 125129€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 106
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 126696€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 112
Етаж: 4
Етажност: 9
Цена: 128650€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 101
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 130325€