Асансьор

Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 139
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 166668€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 98
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 167950€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 107
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 169000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 107
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 174000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 152
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 175000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 162
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 177639€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 219
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 197000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 368
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 211736€