Гараж

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 60587€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 60750€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 71
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 61310€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 73
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 61557€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 72
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 61929€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 74
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 63390€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 68
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 64000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 75
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 64105€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 75
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 64105€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 76
Етаж: 8
Етажност: 12
Цена: 64353€