MDF врати

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 126
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 96071€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 127
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 96071€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 82
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 98400€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 116
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 99195€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 123
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 99950€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 130
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 103480€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивЦентър
Квадратура: 139
Етаж: 5
Етажност: 9
Цена: 104400€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 134
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 104560€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 130
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 104789€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 130
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 104789€