Мезонет

Продава
Вид на имота: Мезонет
Квадратура: 170
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Квадратура: 190
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивКършияка
Квадратура: 64
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 59999€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивВъстанически
Квадратура: 105
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 79000€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивЦентър
Квадратура: 102
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 80999€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 113
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 85900€