PVC дограма

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 113
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 94929€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 72
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 95000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 80
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 95676€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 121
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 95803€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 120
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 95970€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 80
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 96000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 74
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 96000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 93
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 96500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 109
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 97542€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 109
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 97857€