Христо Смирненски

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 183
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 158156€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 162336€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 139
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 166668€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 152
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 175000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 162
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 177639€