Христо Смирненски

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 69
Етаж: 2
Етажност: 9
Цена: 79750€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 67
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 79848€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 111
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 83100€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 84480€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 73
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 84480€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 71
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 84480€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 74
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 85238€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 79
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 87857€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 75
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 89196€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 82
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 90101€