Каменица 1

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 1
Квадратура: 63
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 1
Квадратура: 93
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 0€