Коматево

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 452
Цена: 20340€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 76
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 51039€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 76
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 54249€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 76
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 54249€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 116
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 83402€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 116
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 83402€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 194
Етажност: 2
Цена: 129000€