Мараша

Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 36
Етаж: 0
Цена: 25999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 100
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 89999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 115
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 94999€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 112
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 127999€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 140
Цена: 130000€