1-стаен

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 40
Етаж: 1
Етажност: 10
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 40
Етаж: 7
Етажност: 11
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 40
Етаж: 6
Етажност: 11
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 42
Етаж: 3
Етажност: 13
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 42
Етаж: 4
Етажност: 10
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 36
Етаж: 1
Етажност: 11
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 42
Етаж: 4
Етажност: 16
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 42
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 26233€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивТракия
Квадратура: 36
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 28000€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 48
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 30512€