3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 156000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 183
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 158156€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 162336€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКючук ПарижБелите брези
Квадратура: 98
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 167950€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 107
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 169000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 107
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 174000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 152
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 175000€