3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 113
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 96110€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 93
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 96500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 105
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 96517€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 114
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 96917€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивПрослав
Квадратура: 106
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 97281€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 115
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 97325€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 116
Етаж: 5
Етажност: 18
Цена: 98753€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 100
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 98950€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършияках-л Ст.Петербург
Квадратура: 80
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 100000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 122
Етаж: 10
Етажност: 18
Цена: 100963€