Остромила

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 56
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 33186€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 61
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 36618€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 61
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 36618€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 58
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 40093€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 63
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 40160€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 62
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 40384€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 66
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 42176€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 66
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 42375€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 67
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 42394€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 65
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 43269€