3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 104
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 72541€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 94
Етаж: 10
Етажност: 11
Цена: 74200€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 95
Етаж: 11
Етажност: 18
Цена: 74955€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивВъстанически
Квадратура: 108
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 76000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 79600€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 107
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 80063€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 94
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 80600€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 97
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 81700€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 102
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 82900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 99
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 82900€