4-стаен

Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 150
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 150460€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 139
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 166668€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 162
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 177639€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 368
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 211736€