ново строителство

Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 368
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 211736€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив областс. Марково
Квадратура: 261
Етажност: 3
Цена: 247000€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 302
Етажност: 2
Цена: 295000€