ново строителство

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 58
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 40093€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 67
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 40662€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 60
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 41070€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивВъстанически
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 41809€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивВъстанически
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 41846€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияМетро
Квадратура: 67
Етаж: 5
Етажност: 16
Цена: 41850€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 42123€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракия
Квадратура: 69
Етаж: 6
Етажност: 15
Цена: 42315€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 70
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 42328€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 72
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 42924€