Парцел

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Брестник
Квадратура: 673
Цена: 15700€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Белащица
Квадратура: 700
Цена: 19600€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивКоматево
Квадратура: 452
Цена: 20340€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Брестовица
Квадратура: 950
Цена: 23750€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Брестовица
Квадратура: 996
Цена: 24900€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Брестовица
Квадратура: 1400
Цена: 28000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Белащица
Квадратура: 630
Цена: 32500€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Пловдив областс. Първенец
Квадратура: 5440
Цена: 83000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивИндустриална зона - Север
Квадратура: 27727
Цена: 1386350€