Шпакловка и замазка

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 107
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 174000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 152
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 175000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 162
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 177639€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив областс. Първенец
Квадратура: 192
Етажност: 2
Цена: 190000€
Продава
Вид на имота: Многостаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 219
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 197000€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 368
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 211736€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение Пловдив областс. Марково
Квадратура: 261
Етажност: 3
Цена: 247000€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 302
Етажност: 2
Цена: 295000€