Ток

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 60
Етаж: 1
Етажност: 10
Цена: 0€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивИндустриална зона - Север
Квадратура: 27727
Цена: 1386350€