Беломорски

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 59
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 46397€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 55000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 57125€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 58302€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 74
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 62373€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 65
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 62814€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 65348€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 78
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 66258€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 102
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 89427€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 117
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 99790€