Пловдив

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 136
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 162336€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 181
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 163008€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 165
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 173232€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 144
Етаж: 10
Етажност: 10
Цена: 176493€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 161
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 177639€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивМараша
Квадратура: 104
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 194000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ПловдивИндустриална зона - Север
Квадратура: 27727
Цена: 1386350€