Пловдив

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 72
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 43603€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършияка
Квадратура: 66
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 43700€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияЛаута
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 14
Цена: 43777€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 72
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 43799€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияЛаута
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 15
Цена: 43843€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияМетро
Квадратура: 67
Етаж: 5
Етажност: 15
Цена: 43843€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияЛаута
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 15
Цена: 43843€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияМетро
Квадратура: 67
Етаж: 4
Етажност: 15
Цена: 43843€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияМетро
Квадратура: 63
Етаж: 3
Етажност: 10
Цена: 43843€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивТракияМетро
Квадратура: 67
Етаж: 4
Етажност: 15
Цена: 43844€