3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 140
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 102626€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 121
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 103173€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 116
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 104310€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 116
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 104688€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 117
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 105660€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивОстромила
Квадратура: 111
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 106634€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 107
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 106650€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЦентър
Квадратура: 107
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 107000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЮжен
Квадратура: 99
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 108229€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 109
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 108730€