PVC дограма

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 112
Етаж: 6
Етажност: 6
Цена: 88717€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 74
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 88896€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 75
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 89196€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 75
Етаж: 2
Етажност: 7
Цена: 89196€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 113
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 89278€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 102
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 89427€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивЗападен
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 10
Цена: 89850€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 69
Етаж: 3
Етажност: 10
Цена: 89850€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКоматевско шосе
Квадратура: 114
Етаж: 5
Етажност: 6
Цена: 90076€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 82
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 90101€