Каменица 2

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 36
Етаж: 5
Етажност: 8
Цена: 31000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 72
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 43799€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 74
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 45600€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 73
Етаж: 7
Етажност: 7
Цена: 48555€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 71
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 48902€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 49659€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 96
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 67174€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 97
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 67509€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 97
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 67559€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ПловдивКаменица 2
Квадратура: 97
Етаж: 6
Етажност: 7
Цена: 67776€