2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 59
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 46397€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 58
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 50460€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 62
Етаж: 7
Етажност: 12
Цена: 51452€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 62
Етаж: 2
Етажност: 11
Цена: 51585€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 72
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 51900€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКючук Париж
Квадратура: 70
Етаж: 3
Етажност: 13
Цена: 54226€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивХристо Смирненски
Квадратура: 73
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 54758€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивБеломорски
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 55000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 67
Етаж: 7
Етажност: 12
Цена: 56874€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ПловдивКършиякаГагарин
Квадратура: 72
Етаж: 17
Етажност: 18
Цена: 56998€